Belsőépítészet, generálkivitelezés, egyedi bútorgyártás

Konyhabútor és étkezők bútorai,  klasszikus és modern stílusban modern konyhabútor monogrammos szék

A cégünk által tervezett és gyártott konyhabútorokra jellemzőek: a minőségi alapanyagok, a személyre szabott kialakítás, a praktikus tárolóhelyek, és az exkluzív részletek. Konyháinkhoz beépített háztartási gépeket, egyedi kiegészítőket (kamraszekrény- és más speciális vasalatok), gránit, márvány vagy műkő (Kerrock, Wilsonart, Corian stb.) munkalapokat és Tiffany üvegeket is ajánlunk.

1RDesign tippek: Country, mediterrán és klasszikus konyhák  >> folytatás >>

Tekintse meg galériánkat >>

Konyhabútor, tálalószekrény, zsúrkocsi, étkezőasztal, beépíthető háztartási gépek, étkező garnitúra, mediterrán, country, klasszikus, minimal stílusban.

Nappali szekrénysorok és hálószobák berendezésemodern hálószoba

Mind magán, mind közületi megrendelőink figyelmébe ajánljuk antik ill. klasszikus jellegű bútorainkat, könyvszekrényeinket, íróasztalainkat, amelyeket az Önök igényeihez alkalmazkodva egyedi tervek alapján, exkluzív alapanyagokból és minőségi kézműves munkával készítünk. A bútorok, falburkolatok jellegükből adódóan tömörfából (tölgy, cseresznye, kőris, juhar, bükk, mahagóni stb.) vagy furnérozott bútorlapból pácolva, lakkozva készülnek.

Kényelmi vaslatok a gardróbban: a ruhalift, a világító mándlirúd, az elforgatható kosarak, a nadrágtartó vagy a nyakkendő tartó vasalat >> folytatás >>

Tekintse meg galériánkat >>

Hálószoba garnitúra, franciaágy, beépített szekrény, gardróbszerkény, fésülködő és pipere asztal, éjjeliszekrény, TV szekrény, modern, klasszikus vagy akár egzotikus stílusban.

Fürdőszobai bútorokfürdőszobabútor

A fürdőszobákban is a legváltozatosabb stílusokat valósítjuk meg, a szaniterek és burkolólapok stílusához alkalmazkodva. Egyedi tervezésű tiffany üvegeket (világító ablakok, paravánok) is ajánlunk figyelmébe.

Mosdópult, fürdőszoba szekrény, törülköző tartó szekrény, tísztítószer szekrény, fali kisszekrény, fésülködő tükőr, márvány, gránit, műkő pult, klasszikus, mediterrán, modern vagy egzotikus stílusban. 

Tekintse meg galériánkat >>

 Egyéb kisbútorok (előszoba bútorok, gardróbszekrények) modern komód

A klasszikus bútoroktól a legmodernebb használati tárgyakig valósítjuk meg elképzeléseit a kiegészítő kisbútorokon belül. Előszobafal, telefonállvány, fésülködő asztal, ruhafogas, cipős szekrény, modern, klasszikus, mediterrán vagy egzotikus stílusban, tömörfából (cseresznye, dió, bükk, juhar, kőris, mahagóni vagy egzóta) vagy furnérozott bútorlapból pácolva, lakkozva készül.


Tekintse meg galériánkat >> Tiffany üvegek tervezése, kivitelezése 
  modern Tiffany térelválasztó

Cégünk vállalja Tiffany üvegek tervezését és gyártását egyedi tervek lapján a legkülönbözőbb stílusokban pl.: Art Deco, Szeceszió, Viktoriánus, High tech stb. Ezzel a technikával készülhetnek beltéri- és tolóajtók, világítóablakok és falak, paravánok, bútorüvegek, lámpák, tükrök és egyéb kiegészítők.

 


Tekintse meg galériánkat >>Recepcióspult és
 irodabútorrecepcióspult

Cégünk vállalja irodák belső tereinek tervezését és kivitelezését, saját gyártású egyedi és sorozat bútorokkal történő berendezését. A bútorok stílusukat tekintve a klasszikustól a merészen extravagánsig terjedhetnek, alapanyagukat tekintve készülhetnek laminált forgácslapból, MDF-ből, furnérozott bútorlapból vagy tömörfából egyaránt. Büszkén állíthatjuk, hogy cégünk az elmúlt években "PULT SPECIALISTÁVÁ" vált, számtalan recepciós pult, bárpult, kórházi nővér-pult és egyéb kiszolgáló pultok, még vitorlás-hajó alakú pult is bizonyítja cégünk elismerését!

Tekintse meg galériánkat >>

Üzletberendezés, shopberendezésüzletberendezés

Cégünk vállalja patikák, irodák, üzlethelyiségek belső tereinek tervezését és kivitelezését, saját gyártású egyedi és sorozat bútorokkal történő berendezését. A bútorok stílusukat tekintve a klasszikustól a merészen extravagánsig terjedhetnek, alapanyagukat tekintve készülhetnek laminált forgácslapból, MDF-ből, furnérozott bútorlapból vagy tömörfából egyaránt.

Üzletberendezés, shop-design:
gyógyszertári berendezés, patikabútor, patikatervezés, polcrendszer, butik berendezés, pénztárpult, éttermi berendezés, snack bár-, kávézó-, söröző-, cukrászda-, látványpékség-, benzinkút shop, szupermarket-, delicatesse bolt-, valamint "non-food" shop-,azaz divatáru üzletberendezés tervezés és gyártás.

Tekintse meg galériánkat >>

Patikabútor
Officina tervezés és kivitelezés

Gyógyszertárak komplett belsőépítészeti tervezése és kivitelezése  klasszikus és modern stílusban.

Már rendelkezik belsőépítészeti tervvel?

Akár tömörfa, akár furnérozott vagy laminált anyagból vállaljuk már meglévő tervek alapján is a patika bútorok gyártását.

Amennyiben azonban belsőépítészeti tervezésre is igényt tart, úgy abban is állunk rendelkezésére.

Patikaberendezés:
gyógyszertári berendezés, patikabútor, patikatervezés, officina tervezés és gyártás, HUWIL gyógyszertári fiókrendszer.

Tekintse meg galériánkat >>

Szállodai bútor  tervezés  és  gyártásszállodai bútor

Vállaljuk szállodák panziók, apartmanok egyedi bútorokkal történő komplett berendezését (előszoba, konyha, nappali, háló, fürdőszoba) az enteriőrhöz alkalmazkodó stílusban, magas minőségben. 

Szálloda berendezés, panzió berendezés, szállodai bútorcsalád tervezés és kivitelezés. Szállodák, apartman szállók komplett belsőépítészeti tervezése.

Tekintse meg galériánkat >>Kapcsolatfelvétel, e-mail...

Belsőépítészeti tervezésa SA-FA Design tervezőcsapata


1RDesign TIPPEK

Konyha-trendek, a családi tűzhely melege (country, mediterrán, klasszikus konyhák)

Színtervezés

 
 
   
  Magunkról - Galéria - Termékeink - Generálkivitelezés - Térkép - Referenciáink - Információkérés