Machines, IMOS

This page exists only on Hungarian language!

GÉPEINK

BIESSE SELCO EB 70L CNC táblafelosztó (3800x3200mm)


BIESSE ARTECH LATO 23 S élzáró automata


BIESSE Rover 22 ATS CNC megmunkáló központ

Rover szerszámtár részletek


--------------------------------------------------------------------------------


IMOS

Az IMOS belsőépítészeti CAD - CAM szoftver rendszer alkalmas egyedi belső terek komplett belsőépítészeti megtervezésére és megvalósítására.

A program a mai bútorgyártás legmagasabb szintjét valósítja meg. A tervezés és a gyártás során a pontosság és a precizitás megnő, a munkafolyamatok gördülékenyebbé, átláthatóbbakká válnak, a hibalehetőségek minimalizálódnak.

Az IMOS a tervezőasztalról vezényli a teljesen automatizált gépparkot. A CNC megmunkáló-központ olyan számítógép vezérelt marógép, amellyel bútor alkatrészek marása, fúrása oldható meg, valamint faragási és gravírozási feladatok is. A táblafelosztó gép szintén számítógép vezérelt, amely a bútorlapok méretre vágását végzi. Az éllezáró autómata a bútorlapok éleit látja el élfóliával, élfával, élműanyaggal.

Az IMOS rendszerrel a különböző igényeknek megfelelően belsőépítészeti tervek készíthetők, majd a tervekről különböző nézetek és perspektivikus rajzok a megrendelő igényei szerint. Lehetőség van fotorealisztikus látványtervek kivitelezésére is, amely nagyban megkönnyíti a végső döntést az anyagok és a különböző formák kiválasztásában. A megtervezett bútorokról tetszőlegesen készíthetők metszetek, robbantott ábrák vagy méretezett részletrajzok.

Az IMOS a tervrajzból generál különböző alkatrészlistákat, szerelési útmutatókat és szabászati listákat. Egy gombnyomással alkalmas áttekintő rajzok létrehozására. A munkaterveket és NC-programokat közvetlenül a 3 dimenziós tervekből generálja, így a hibalehetőségek kizártak. A teljes megmunkálási sorozatot a szoftver vezényli. Közvetlen (on-line) kapcsolatban áll mind a CNC marógéppel, mind a CNC táblafelosztó géppel.

Ezzel megvalósult az automatizált egyedi bútorgyártás.

Bővebb ismertetést itt talál: imosProspekt 6-Seiter-ungarisch.pdf

 
 
   
  About Us - Gallery - Our Products - Planning and manufacturing - Map - Our references - Contact information