1RDesign TIPPEK

Rend a lelke mindennek, tippek a gardróbhoz

Küldje el a cikket ismerősének

A mai lakások, házak legtöbbjében már külön gardrób található, ahol a ruháinkat, cipőinket és egyéb kiegészítőinket tárolhatjuk. gardrób berendezés A lakás vagy ház stílusához alkalmazkodhat a gardrób berendezése is, hiszen ebben a helyiségben naponta legalább kétszer megfordulunk, hogy átöltözködjünk. Praktikus, ha a hálószobához és a fürdőszobához is közel esik és jó ha egy párnázott szék, zsámoly vagy pad is helyet kap, hogy a cipőinket kényelmesen fel és le tudjuk venni. Mindenképp helyezzünk el benne szennyestartót (akár szekrénybe építettet) és gondoskodjunk a helyiség rendszeres szellőztetéséről, ha nincs más lehetőség, akkor elektromos elszívó segítségével.


  • Merész megoldások

Ne féljünk a merész megoldásoktól, a színes falaktól, a drapériáktól. Itt is bátran alkalmazhatjuk a máshol már megszokott építészeti elemeket, az oszlopokat, falfülkéket.

  • Világítás

Különösen fontos a világítás tervezésekor, hogy a gardróbszobában megfelelő fény legyen. Ezt mennyezeti, de akár bútorba szerelhető világítással is megoldhatjuk. Léteznek olyan világítások, amelyek a szekrényajtó nyitásával kapcsolódnak így elkerülhető, hogy valamelyik lámpát égve felejtsük.

klasszikus gardrób

gardrób berendezés

klasszikus gardrób-bútor


  • Egyedi bútor a gardróbban

gardrób berendezés

A bútorokat ha egyedileg terveztetjük, akkor a helyiség méreteihez tökéletesen passzoló berendezésünk lesz. A bútorban különleges megoldás lehet az oszlopba rejtett nyakkendő és övtartó, vagy az ülőpad alatti szennyestartó. Ezek a bútordarabok egyedi tervezés esetén tökéletesen illenek a belsőépítészeti designhoz és az esztétikán túl szem előtt tartják a funkcionalitást is. Ha a gardrób zárt ajtóval rendelkezik, akkor alkalmazhatunk nyitott polcos megoldást, fiókokkal kiegészítve, bár ebben az esetben berendezve kissé rendetlennek fog tűnni az összkép az ajtóval ellátott szekrényekhez képest. Ha nagy a belmagasság, kihasználhatjuk a felső teret is, ha ruhaliftet szerelünk a szekrénybe.  Ezzel a vasalattal  a  felső térben elhelyezett ruhák is napi használatban maradhatnak.

 

  • A tükör

Talán ebben a helyiségben van a legnagyobb jelentősége a megfelelő méretű tükörnek. A hely stílusától és méretétől függően elhelyezhetünk állandó vagy szekrényajtóra ragasztott esetleg kihúzható tükröt is. Olyan tükröt válasszunk ami egyrészt torzításmentes, másrészt egészalakos képet mutat. Praktikus megoldás a billenthető tükör, amit könnyen a megfelelő szögbe állíthatunk.

Klasszikus,

"kihúzható, fiókos oszlopokkal" ellátott gardrób-bútor


Forduljon hozzánk bizalommal belsőépítészeti tervezéssel, egyedi bútorgyártással vagy generálkivitelezéssel kapcsolatban, örömmel állunk rendelkezésére!

Köszönjük megtisztelő figyelmét!

Üdvözlettel:

Salacz Dénes                                      Ruby Andrea
Okl. Faipari
mérnök                            enteriőrtervező                                   
igazgató1RDesign TIPPEK

Konyha-trendek, a családi tűzhely melege (country, mediterrán, klasszikus konyhák)


Színtervezés
 
 
   
  Magunkról - Galéria - Termékeink - Generálkivitelezés - Térkép - Referenciáink - Információkérés