Bútorvasalatok, bútorszerelvények az otthonunkban

A gardróbszekrény

Kényelmi vasalatok a gardróbban: a ruhalift, a világító mándlirúd, az elforgatható kosarak, a nadrágtartó vagy a nyakkendő tartó vasalat

A gardróbszekrények és a különálló gardróbok tervezésénél ma már rengeteg bútorvasalat segít abban, hogy az elkészült bútor valóban praktikus legyen.

 Modern elrendezésű nyitott gardrób
és oldalra nyíló üvegajtós gardróbszekrény

A gardróbszekrény ajtaja lehet tolóajtó, lehet harmonika rendszerű és lehet oldalra nyíló is.

 


 

Harmónika ajtajú gardrób helyiség
és tolóajtós gardróbszekrény

Ha elég nagy a belmagasság használhatunk ruhaliftet, amivel a magasan elhelyezett ingek vagy pulóverek is könnyen elérhetőek. A sarokelemeket forgatható belső kosarakkal tehetjük praktikussá, míg a nehezen tárolható ruhaneműknek (pl. sálak, nyakkendők, övek) is találunk különböző kihúzható vasalatokat.

nadrágtartó vasalat, ruhalift, világító mándlirúd
és nyakkendő tartó vasalat

A szekrényben belső fém kosarakat helyezhetünk el és ma már a világítást is automatikusan kapcsolódhat az ajtó nyitásával. Másik látványos és igen hasznos elem a világítással felszerelt mándlirúd, ami a fogasra akasztott ruhákat világítja meg.

Elfordítható gardrób vaslat, fém polcokkal és nadrágtartóval

A magic corner és más varázslatos vasalatok a konyhában

A konyhabútorok tervezése talán a legbonyolultabb és legizgalmasabb feladat, hiszen rengeteg beépíthető gépet (hűtő-fagyasztó szekrényt, sütőt, főzőlapot, mosogatógépet, pároló vagy akár edénymelegítő gépet) kell elhelyezni és a belsőépítészeti tervezésnél figyelembe kell venni a munkafolyamatokat is.
Mindezek mellett ma már óriási választék van beépíthető bútorvasalatokból pl. a fiókoknál használhatunk fékezett kivitelűt, különböző belső szortírozókkal tehetjük praktikussá az edények és tányérok elhelyezését, az ajtók itt is lehetnek rolós-, harmonika-, felnyíló- vagy tolóajtók, alkalmazhatunk fémkeretes, belső világítással ellátott szekrényeket.

fiókszortírozó evőeszközöknek és tányéroknak
harmónika rendszerű és normál felnyíló üvegajtó
 
 
Az alsó elemeknél 'L' vagy 'U' alakú konyhabútoroknál a kihasználatlan belső sarkokat a magic corner vasalat segítségével teljes értékűvé tehetjük és ma már nem kell a kamrába szaladgálnunk a lisztért vagy az olajért, hiszen a kihúzható kamraszekrény vasalattal mindez azonnal elérhetővé válik.

magic corner


alsó szekrénybe építhető kamraszekrény vasalat és kifordítható sarokszekrény vasalat

kamraszekrényvaslat

A sütő két oldalán kihúzható fűszertartó fiókokat helyezhetünk el és a szelektív hulladékgyűjtést is könnyen megoldjuk egy kihúzható több rekeszes szeméttárolóval.

 
fűszertartó vasalat és fémkorlátos belső fiók

 
kihúzható tisztítószer tartó vasalat és osztott, fiókos szemetes
amely megkönnyíti a szelektív hulladékgyűjtést.Sarokban elhelyezhető fiók
BLUM corner

Keressen minket bizalommal!

Üdvözlettel:

Ruby Andrea
tervező
 
 
   
  Magunkról - Galéria - Termékeink - Generálkivitelezés - Térkép - Referenciáink - Információkérés