Szállodai bútorok, hotel design
Szállodák, panziók, apartman szállók belsőépítészeti- és bútor tervezése, kivitelezése

Cégünk szállodák, panziók, apartman szállók belsőépítészeti tervezését, bútortervezését és kivitelezését vállalja. Egyedi tervezésű szállodabútoraink alkalmasak különböző alapterületű és stílusú szobák berendezésére.

Kész belsőépítész tervvel rendelkezik?
Keressen minket, hiszen kész belsőépítész- vagy bútortervek alapján is vállaljuk a szállodabútorok és egyéb berendezések (falburkolatok, recepciós pult, éttermi bútorok) gyártását. A gyártás folyamán a hagyományos kézműves munkát és a legmodernebb CNC technológiát ötvözzük, így bútoraink a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek.

A szállodai bútorcsaládok elemei:

Double - Twin szállodai ágyrendszer
Író-pipere asztal
Különböző méretű tükrök
Gardrób szekrény
Komód-bőröndtartó vagy nagyobb szoba esetén külön komód és külön bőröndtartó
Minibár
Dohányzó asztal


Liberty szállodai bútorcsalád
DOUBLE-TWIN ágyrendszer
franciaágy elrendezés

Double - Twin szállodai ágyrendszer

Szállodai bútorcsaládunk saját fejlesztésű eleme a franciaágyas és kétágyas elrendezésben is használható DOUBLE -TWIN szállodai ágy.
A DOUBLE - TWIN ággyal berendezett szoba franciaágyas és kétágyas szobaként is értékesíthető, az ágyak és az éjjeliszekrények variálhatóságának köszönhetően.
Mivel az ágykeretek egy-egy oldallapja kivehető, így franciaágyas berendezésnél a matracok között nem jelenik meg ágykeret, így sokkal magasabb komfortfokozat érhető el.

A DOUBLE - TWIN szállodai ágy elrendezései
Az ágyak négy különböző elrendezése lehetőséget ad a szállodáknak, hogy a kisebb alapterületű szobáikat is franciaágyas és kétágyas szobaként értékesítsék.


Liberty DOUBLE-TWIN ágy
kétágyas elrendezésben

A DOUBLE - TWIN szállodai ágy speciális elemei
Az ágy-rendszer különlegessége a speciális vasalat, amely az ágyak és éjjeliszekrények gyors és könnyű mozgatását teszi lehetővé. Az ágyak a háttámlától nem tudnak elcsúszni (a szállodákban használatos boxspring ágyakkal szemben), minden elrendezésben stabilan állnak, és mégis egy szobaasszony is könnyedén megoldja a szoba átrendezését. Különlegesség, hogy az ágykeret egy-egy kiemelhető oldallapja szintén az ágyba helyezhető vissza, így nem szükséges helyet biztosítani ezek tárolására.
 
A DOUBLE - TWIN szállodai ágy stílusa
A szállodai szobák meghatározó eleme az ágy, amely stílusát tekintve akár modern, klasszikus vagy szecessziós stílusú is lehet. A háttámla és a lábvég készülhet laminált forgácslapból, furnérozott bútorlapból vagy tömörfából egyaránt, díszítésként festett motívummal, faragással vagy fém rátéttel is díszíthető, így a szálloda stílusához és kategóriájához leginkább megfelelő bútor tervezhető és gyártható.


Szállodai bútorcsalád, szecessziós stílusban
kétágyas elrendezés

LIBERTY szecessziós, egyedi tervezésű szállodai bútorcsalád, DOUBLE -TWIN szállodai ággyal

A Liberty DOUBLE-TWIN a 20-as évek szecessziós formavilágát idézi. Az ágytámla egyedi szecessziós motívumai gravírozva, vagy festve jelennek meg a furnérozott ágyvégen. Az éjjeliszekrények szintén erre a korra jellemzően konzolos szerkezetűek. A konzolos megoldás egyrészt biztosítja a vízszintes lapok stabilitását, másrészt módot ad további szecessziós díszítőelemek megjelenítésére.
 

A lenti kisfilm bemutatja a Liberty DOUBLE-TWIN ágyrendszer működését.

Amennyiben a kisfilm nem jelenik meg, az alábbi linken megtekinthető:

http://www.youtube.com/watch?v=TVb6fyrP61Y


Keressen minket bizalommal!

Üdvözlettel:

Ruby Andrea
tervező

 
 
   
  Magunkról - Galéria - Termékeink - Generálkivitelezés - Térkép - Referenciáink - Információkérés